Flyreiser fra Oslo til Tallinn

Våre billigste flytilbud fra Oslo til Tallinn

Her kan du sammenligne billige flyreiser fra Oslo (OSL) til Tallinn (TLL) for en vei eller tur-retur. Følgende tilbud ble søkt etter og funnet på idealo i løpet av de siste dagene. Eller start ditt eget flysøk til Tallinn. Priser og tilgjengelighet kan endres når som helst.

Useful information about the flight fra Oslo til Tallinn

Tallinn: Baltisk perle med middelaldersk atmosfære

Den estiske hovedstaden ble grunnlagt i middelalderen. I dag byr Tallinn på en inspirerende miks av gammelt og nytt.

Beste reisetid

Mai til september regnes som de ideelle månedene for et besøk i Estlands hovedstad. Tallinn er imidlertid en vind- og regnfull by året rundt. Vinterdagene er korte, kalde og snørike.

Tallinn Music Week finner sted i slutten av mars, og er et av byens mest populære arrangementer. Musikkfestivalen kan skilte med rundt 200 lokale og internasjonale band og kunstnere. I april er det klart for Europas største BMX- og skateboardkonkurranse, Simple Session, samt Jazzkaar, Baltikums største jazzarrangement. I slutten av mai/begynnelsen av juni er det duket for fest i gamlebyen. Da går de såkalte Gamlebydagene av stabelen, med diverse arrangementer, markeder og utstillinger. Fra slutten av november til begynnelsen av januar holdes de tradisjonelle julemarkedene; også disse finner sted i den pittoreske, middelalderske gamlebyen.

Severdigheter, utflukter og prisnivå

Kunstmuseet Kumu er absolutt verdt et besøk. Vil du ta unike bilder, anbefales bydelen Kalamaja og det tidligere fengselet Patarei. Tallinn er også et godt utgangspunkt for en dagstur til Helsinki (reisetid ca. 95 min–2 timer).

Prisnivået er betraktelig lavere enn i Norge. Et rimelig måltid på restaurant koster fra ca. 6 euro (prøv de populære pannekakene), en øl ca. 3 euro og en brus rundt 1,50 euro.

Informasjon om flyvning: Oslo - Tallinn

Outbound and return from kr92,62
Flytid min.. 01:30 / maks.. 01:35
Flytid for returreise min.. 01:30/ maks.. 01:45
Avstand 772 km
Flyvninger per uke 8
Avreiseflyplass Oslo-Gardermoen (OSL)
Ankomstflyplass Tallinn-Ulemiste (TLL)
Ankomstland Estland
Alternative flights to Tallinn
Flight destinations with a similar price