Flyreiser fra Oslo til Gothenburg

Useful information about the flight fra Oslo til Gothenburg

Göteborg: Kulturell perle på Sveriges vestkyst

Gunstig klima, naturskjønne omgivelser og en rekke kulturelle severdigheter gjør universitetsbyen Göteborg til et yndet feriemål blant reisende fra hele verden.

Beste reisetid

Det anbefales å legge besøket til tidsrommet mai–september. Noen begivenheter er verdt å ta med i beregningen hvis du planlegger en tur til «Götet». For filminteresserte er Göteborg International Film Festival et årlig høydepunkt. Den finner sted i månedsskiftet januar/februar, og trekker over 150 000 besøkere hvert år. Mellom 20. og 25. juni går midtsommerfeiringen av stabelen.

Før reisen

Som i Norge er det ikke lov å nyte alkohol på offentlig sted. Vinmonopolet i Sverige heter Systembolaget, og er som i Norge også stengt på søndager.

Mat og drikke er en del billigere enn her hjemme. Lunsjtilbud ligger på mellom 60 og 80 kroner; middag på restaurant koster fra 100 kroner. En øl får du for ca. 50 kroner.

I byen

Flygbussarna har avganger hvert kvarter og frakter deg inn til sentrum fra flyplassen i Göteborg. Turen tar rundt 20 minutter og koster ca. 105 svenske kroner én vei. Med Swebus Express koster samme strekning fra ca. 59 kroner. Taxi er en del dyrere (ca. 450 kroner).

På hostell eller ungdomsherberge kan man overnatte fra ca. 195 kroner per natt, mens man må ut med rundt 840 kroner per person for en natt på trestjerners hotell. Kollektivtransporten i Göteborg består av trikker, busser og ferger.

Informasjon om flyvning: Oslo - Gothenburg

Cheapest outbound flight from kr458,00
Flytid min.. 01:00
Flytid for returreise min.. 01:00
Avstand 290 km
Flyvninger per uke 19
Avreiseflyplass Oslo-Gardermoen (OSL)
Avreiseland Norge
Ankomstflyplass Gothenburg-Landvetter (GOT)
Ankomstland Sverige
Alternative routes to Sverige
Alternative flights to Gothenburg
Flight destinations with a similar price