Flyreiser fra Oslo til Vienna

Våre billigste flytilbud fra Oslo til Vienna

Her kan du sammenligne billige flyreiser fra Oslo (OSL) til Vienna (VIE) for en vei eller tur-retur. Følgende tilbud ble søkt etter og funnet på idealo i løpet av de siste dagene. Eller start ditt eget flysøk til Vienna. Priser og tilgjengelighet kan endres når som helst.

Useful information about the flight fra Oslo til Vienna

Wien

Østerrikes kulturhovedstad Wien tiltrekker seg besøkere fra hele verden. Fra det kjente pariserhjulet Wiener Prater har man fin utsikt over byen, og de mange gjestehusene og kafeene byr på utsøkt mat og drikke.

Verdt et besøk – vinter som sommer

I begynnelsen av januar er det duket for Wienerfilharmoniens nyttårskonsert, et høydepunkt for alle musikkelskere. Det verdensberømte operaballet går av stabelen i februar. Kulturfestivalen Wiener Festwochen i juni er også verdt å få med seg. Med konserter, opera og teater over hele kunstmetropolen byr arrangementet på noe for enhver smak.

Reisetips – fra Mozart til sachertorte

I Wiener Hofburg kan besøkere se Karl den stores krone og hellige lanse. Smak også på den verdensberømte sachertorten på et av Wiens mange kaffehus. Middagssultne bør gå for en ekte wienerschnitzel. Graven til Wolfgang Amadeus Mozart befinner seg på den tidligere Sankt Marx-kirkegården, som i dag er et parkanlegg.

Hoteller og transport til sentrum

Med S-banelinjen S7 når du sentrum på ca. 25 minutter for rundt 4,50 euro. Turen går noe fortere med CAT City Airport Train (ca. 16 minutter); billetten koster rundt 12 euro. Det er billig og enkelt å bruke offentlig transport. Dessuten er U-banen stort sett raskere enn en taxi.

Et enkelt hotellrom får du fra ca. 15 euro per natt per person, et mer luksuriøst alternativ fra ca. 70 euro.

Informasjon om flyvning: Oslo - Vienna

Flytid min.. 02:15 / maks.. 02:30
Flytid for returreise min.. 02:15/ maks.. 02:25
Avstand 1390 km
Flyvninger per uke 9
Avreiseflyplass Oslo-Gardermoen (OSL)
Ankomstflyplass Vienna (VIE)
Ankomstland Østerrike
Alternative flights to Vienna