Flyreiser fra Oslo til Frankfurt

Våre billigste flytilbud fra Oslo til Frankfurt

Her kan du sammenligne billige flyreiser fra Oslo (OSL) til Frankfurt (FRA) for en vei eller tur-retur. Følgende tilbud ble søkt etter og funnet på idealo i løpet av de siste dagene. Eller start ditt eget flysøk til Frankfurt. Priser og tilgjengelighet kan endres når som helst.

Useful information about the flight fra Oslo til Frankfurt

Frankfurt

Den beste tiden for et besøk i Frankfurt

Frankfurt am Main er verdt et besøk hele året rundt. I mars og april går «Dippemess» av stabelen, en stor folkefest som hvert år lokker tallrike besøkere til byen. I oktober er det duket for den årlige bokmessen. Også karneval feires med brask og bram og er absolutt verdt å få med seg. Før jul lønner det seg å ta turen til det vakre julemarkedet ved Römer, byens rådhus.

Matopplevelser, natteliv og severdigheter i Frankfurt

En typisk lokal spesialitet er den grønne sausen kalt «grie Soß», en kald urtesaus som spises til poteter, kjøtt og fisk. Det drikkes ellers mye av den tradisjonelle eplevinen som på folkemunne kalles «ebbelwoi». Den er svært populær i Frankfurts kneiper, og har til og med gitt navn til en trikkelinje. Den som vil teste ut nattelivet i Frankfurt bør altså ta Ebbelwoi-ekspressen til kneipeområdet Sachsenhausen og gå fra bar til bar.

I tillegg til de tradisjonsrike områdene Sachsenhausen og rådhuset ved Römerberg, bør man ta seg tid til en tur langs den vakre elvepromenaden ved Main. Her finnes det dessuten massevis av hyggelige restauranter og uteserveringer. Også et besøk i Senkenberg-museet er verdt å få med seg. Ved siden av Naturkundemuseum i Berlin er dette Tysklands største naturvitenskapelige museum. Med sine imponerende dinosaurskjeletter er museet en klar favoritt blant både små og store gjester.

Overnattingsmuligheter og offentlig transport

Frankfurt har et godt utbygd nettverk av trikker, busser, S- og U-baner. Taxi er også et alternativ, men disse er relativt dyre til Tyskland å være, og blir dessuten ofte stående fast i trafikken. Det lønner seg å kjøpe FrankfurtCard. Da kan du benytte deg av offentlig transport og samtidig få rabatt på forskjellige severdigheter, museer og rundturer. Overnattingstilbudet i Frankfurt er stort, og her finnes det noe for enhver lommebok. En natt på hostell koster ca. 20 euro per person, hotell ca. 50 euro.

Informasjon om flyvning: Oslo - Frankfurt

Outbound and return from kr216,63
Flytid min.. 02:10 / maks.. 02:20
Flytid for returreise min.. 02:00/ maks.. 02:05
Avstand 1143 km
Flyvninger per uke 47
Avreiseflyplass Oslo-Gardermoen (OSL)
Ankomstflyplass Frankfurt-Main (FRA)
Ankomstland Tyskland
Alternative ruter til Tyskland
Alternative flights to Frankfurt
Flight destinations with a similar price