Flyreiser fra Oslo til Hannover

Våre billigste flytilbud fra Oslo til Hannover

Her kan du sammenligne billige flyreiser fra Oslo (OSL) til Hannover (HAJ) for en vei eller tur-retur. Følgende tilbud ble søkt etter og funnet på idealo i løpet av de siste dagene. Eller start ditt eget flysøk til Hannover. Priser og tilgjengelighet kan endres når som helst.

Useful information about the flight fra Oslo til Hannover

Hannover: Kulturelt knutepunkt midt i Tyskland

Universitetsbyen Hannover ligger vakkert til ved elven Leine. En lang historie gjør at byen har en rekke kulturelle severdigheter å by på. Hvert år tar besøkere fra hele verden seg turen til Hannover, som dessuten er hovedstad i delstaten Niedersachsen.

Beste reisetid

Tidsrommet mai til oktober regnes som best for en tur til Hannover. Et høydepunkt er verdens største skytterfest som arrangeres i første halvdel av juli. Da er det duket for blant annet tivoli og en stor parade. Maschsee-festen finner sted i juli og august, og tiltrekker seg årlig opptil to millioner besøkere. Her kan du få med deg en rekke morsomme arrangementer samt gratis friluftskonserter ved den kunstig anlagte sjøen Maschsee. CeBIT, verdens største messe for informasjonsteknikk, går av stabelen i mars hvert år, og varer i fem dager.

Lokale spesialiteter

Et besøk i Hannover er ikke komplett før du har prøvd noen av byens gastronomiske spesialiteter. Til disse hører såkalt «Welfenspeise», en dessert med to lag av vaniljekrem og vinskum. Er du sulten på saltmat, bør du prøve ragu av oksetunge. Smak også på «Lüttje Lage», en blandingsdrikk av øl og korn, som drikkes på en helt spesiell måte.

I byen

Etter ankomst på flyplassen kommer man raskest inn til sentrum ved å ta S-banelinje 5, som kjører til sentralstasjonen. Turen tar rundt 17 minutter, og billetten koster ca. 3,30 euro. Foretrekker du en taxi, må du regne med en pris på rundt 20 euro og en reisetid på ca. 20 minutter.

Overnatting på hostell koster rundt 18 euro. Overnatting på trestjerners hotell får du fra 40 euro per person. Byen har et godt utbygd nettverk av offentlige transportmidler. På både busser, trikk og S-bane gjelder samme billettsystem.

Informasjon om flyvning: Oslo - Hannover

Outbound and return from kr228,74
Avstand 865 km
Avreiseflyplass Flyplass Oslo-Gardermoen (OSL)
Ankomstflyplass Flyplass Hannover (HAJ)
Ankomstland Flyreiser til Tyskland
Alternative ruter til Tyskland
Alternative flights to Hannover
Flight destinations with a similar price