Flyreiser fra Oslo til Stuttgart

Useful information about the flight fra Oslo til Stuttgart

Stuttgart

Beste reisetid

Planlegger du å ta turen til Stuttgart, bør du sørge for å få med deg vårfesten fra midten av april til begynnelsen av mai. Dette er Europas største vårfest. Også tradisjonsrike Cannstatter Volksfest i månedsskiftet september/oktober tiltrekker seg mange besøkende. Den populære folkefesten fant sted for første gang allerede i 1818.

Etter ankomst

Fra sentralstasjonen eller flyplassen kommer du inn til sentrum av Stuttgart med S-banelinjene S2 og S3. Busslinjene 19, 122, 806 og 828 kjører også regelmessig inn til sentrum. Befinner du deg i en annen tysk by, er det også lett å ta seg derfra til Stuttgart med buss. Sjekk ut selskaper som Flixbus, Meinfernbus og Postbus.

Overnatting på hostell i Stuttgart koster fra 30 euro per natt. Trestjerners hotell er en del dyrere; her betaler man i gjennomsnitt 60 euro per person.

I byen kan du benytte deg av kollektivtransport eller taxi. Verkehrsverbund Stuttgart (VSS) opererer med forskjellige billettyper, blant annet enkeltbilletter og kort med fire klipp. Det finnes dessuten dagskort for enkeltpersoner og grupper. Et dagskort som kan brukes i hele rutenettet koster rundt 15 euro. Taxi er naturlig nok en del dyrere.

Informasjon om flyvning: Oslo - Stuttgart

Outbound and return from kr146,42
Avstand 1286 km
Avreiseflyplass Oslo-Gardermoen (OSL)
Avreiseland Norge
Ankomstflyplass Stuttgart (STR)
Ankomstland Tyskland
Alternative routes to Tyskland
Alternative flights to Stuttgart
Flight destinations with a similar price