Flyreiser fra Oslo til Lisbon

Våre billigste flytilbud fra Oslo til Lisbon

Her kan du sammenligne billige flyreiser fra Oslo (OSL) til Lisbon (LIS) for en vei eller tur-retur. Følgende tilbud ble søkt etter og funnet på idealo i løpet av de siste dagene. Eller start ditt eget flysøk til Lisbon. Priser og tilgjengelighet kan endres når som helst.

Useful information about the flight fra Oslo til Lisbon

Lisboa

Lisboa kalles gjerne den hvite byen ved havet. Turister lokkes spesielt av den portugisiske hovedstadens skjønnhet og unike arkitektur.

Reisetid og helligdager

Månedene mai til oktober regnes som det beste tidsrommet for en tur til Lisboa. Spesielt juni, juli og august er solrike måneder, og i juli–august regner det statistisk sett bare én dag i måneden. Det er enkelte helligdager man bør være oppmerksom på hvis man planlegger en tur til byen. 10. juni er Portugals nasjonaldag, og feires til minne om nasjonaldikteren Luís de Camões. Republikkens dag markeres den 5. oktober.

Tips og generelle råd før reisen

Prisnivået i Lisboa er relativt lavt i norsk målestokk. Et enkelt måltid får du for mellom tre og seks euro. På en bedre restaurant betaler du ca. tolv euro for en middag.

I byen – fra flyplassen til sentrum

Det er lettvint å komme seg fra flyplassen og inn til bykjernen. Ta buss 91 til togstasjonen «Cais do Sodré». Carris-busslinjene 5, 8, 22, 44, 45 og 83 kjører også til «Cais do Sodré» samt til sentrum. En annen mulighet er Aerobus-linjen, som også kjører til togstasjonen. Billetten koster rundt 1,50 euro.

Bra hoteller få du fra rundt 50 euro per natt; hosteller ligger på rundt 15 euro per natt. Sentrum er relativt lite, så mange steder og severdigheter i byen er enkle å nå til fots. Det offentlige transportsystemet, som består av buss, trikker og T-bane, er rimelig og lett å bruke. Det anbefales sterkt å ta seg tid til en tur med den historiske trikkelinjen 28. Len deg tilbake og nyt turen gjennom Lisboas trange, bratte gater. 

Informasjon om flyvning: Oslo - Lisbon

Outbound and return from kr152,52
Flytid min.. 04:05
Flytid for returreise min.. 04:10
Avstand 2772 km
Flyvninger per uke 7
Avreiseflyplass Flyplass Oslo-Gardermoen (OSL)
Ankomstflyplass Flyplass Lisbon (LIS)
Ankomstland Flyreiser til Portugal