Flyreiser fra Oslo til Alicante

Våre billigste flytilbud fra Oslo til Alicante

Her kan du sammenligne billige flyreiser fra Oslo (OSL) til Alicante (ALC) for en vei eller tur-retur. Følgende tilbud ble søkt etter og funnet på idealo i løpet av de siste dagene. Eller start ditt eget flysøk til Alicante. Priser og tilgjengelighet kan endres når som helst.

Useful information about the flight fra Oslo til Alicante

Alicante, en perle på Costa Blanca

Med en flott sandstrand og spennende historiske severdigheter tiltrekker den spanske havnebyen Alicante seg turister fra hele verden. Det populære reisemålet på det spanske fastlandet byr på en rekke muligheter for opplevelser og rekreasjon. I tillegg lokkes de tilreisende av regionens fantastiske kjøkken og førsteklasses viner.

Alicante: Mildt klima 365 dager i året

Juli og august er månedene da flest turister finner veien til byen, enten de kommer fra utlandet eller andre deler av Spania. Det milde klimaet er likevel med på å gjøre Alicante til et yndet reisemål hele året rundt. 24. juni er det duket for den årlige sankthansfeiringen. Da brennes store pappmasjéskulpturer på bålet, og dagen avsluttes med et stort fyrverkeri. Også under Moros y Cristianos-festivalen kan man oppleve områdets levende tradisjoner på nært hold. Her iscenesettes slagene mellom kristne og muslimer som fant sted i det 12. århundre.

Planlegging av reisen

Alicante ligger på det europeiske fastlandet. Levekostnadene er lavere enn i Norge. Spesielt på de lokale markedene kan man gjøre gode kupp. Lokale kulinariske spesialiteter som er verdt å prøve er paella og turrón, en lys nougatsort. Det er relativt billig å spise ute; et måltid på restaurant koster fra ca. 8 euro. Drikke får man fra ca. 1,50 euro.

Til Alicante med fly        

Turen fra flyplassen og inn til byen tar ca. 20 minutter, og bussbilletten koster knappe 4 euro. Det er også enkelt å komme seg fra flyplassen og videre til de populære feriemålene Benidorm, Torrevieja og Murcia. En taxitur inn til Alicante koster rundt 25 euro. Overnattingsmulighetene spenner fra enkle hosteller fra ca. 15 euro per natt til eksklusive luksushoteller. En natt på trestjerners hotell koster fra ca. 40 euro per person. En kort strekning med buss koster 1,45 euro. Det er vesentlig dyrere å ta taxi.

Informasjon om flyvning: Oslo - Alicante

Outbound and return from kr201,81
Flytid min.. 03:45 / maks.. 03:50
Flytid for returreise min.. 03:55
Avstand 2573 km
Flyvninger per uke 23
Avreiseflyplass Flyplass Oslo-Gardermoen (OSL)
Ankomstflyplass Flyplass Alicante (ALC)
Ankomstland Flyreiser til Spania
Alternative ruter til Spania
Alternative flights to Alicante
Flight destinations with a similar price