Flyreiser fra Oslo til Malaga

Useful information about the flight fra Oslo til Malaga

Málaga – en spennende by i Andalucía

Beliggenheten ved havet gjør Málaga til et ideelt feriemål. Andalucías nest største by byr både på strandliv så vel som muligheter til å utforske områdets fascinerende kultur.

Beste reisetid

Málaga har Europas varmeste vintre, og er dermed egnet for et besøk hele året rundt. Sommersesongen begynner i april og varer til november. I august finner festen Feria de Málaga sted. Med vin, tapas og tradisjoner som flamenco og tyrefekting tiltrekker den seg besøkende fra hele verden. Om dagen foregår festen i sentrum, mens den om kvelden flyttes til bydelen Cortijo de Torres. I april er det duket for Málaga Film Festival. Den stille uken markeres med middelalderopptog og andre tradisjonsrike arrangementer.

Før reisen

Málaga er en moderne, åpen by, men det anbefales likevel å lære seg et par spanske ord og fraser før reisen. Prisnivået på mat og drikke er lavere enn i Norge.

I byen

Ankommer du med fly, er det enkelt å ta busslinje A inn til sentrum av Málaga. Det er avganger hver halvtime. Tog er også en mulighet; dette er noe billigere og kjører til Málaga Centro. Turen tar rundt 15 minutter. Samme strekning med taxi koster fra 20 euro. De rimeligste overnattingsmulighetene i byen ligger på ca. 20 euro per natt. Gjennomsnittsprisen for et hotell med vanlig standard ligger på rundt 50 euro for en natt, mens man ut med minst 100 euro per natt for et mer luksuriøst alternativ. Málaga er en relativt liten by med mange severdigheter, noe som gjør at mange interessante steder er enkle å nå til fots. Sykkel er også et lettvint og praktisk fremkomstmiddel. To S-banelinjer, busser og metro gjør kollektivtransport til et annet godt og rimelig alternativ til taxi. Har du lyst på en dagstur ut av byen, er det gode forbindelser fra Málaga til andre byer i området.

Informasjon om flyvning Oslo - Malaga
Flydata Oslo - Malaga
  • Flytid: min.. 04:05 / maks.. 04:15
  • Avstand: 2844 km
  • Flyvninger per uke: 19
  • Flytid for returreise: min.. 04:10 / maks.. 04:15
Mest populære flyruter